VZW SABOU BLOGT !

VZW SABOU BLOGT !

Volg onze avonturen ..

VZW SABOU streeft, naar het stimuleren, opzetten en onderhouden van initiatieven, gebaseerd op lokale behoeften, in het kader van het verbeteren van de leefomstandigheden van de mensen in Sabou, Burkina Faso.

http://www.vzwsabou.be

Dag 12

vooruitgang..Posted by vzwsabou 28 Jan, 2018 11:54:50
Zaterdagochtend om 8u is iedereen weer present.
Het is verwonderlijk hoe vlot ze als circusartiesten naar boven klimmen en dan nog zo'n zware stukken op hun plaats krijgen.
Hier en daar komt er wat duw- en trekwerk aan te pas om de gaatjes te doen passen, maar dat kan ook niet anders. Er wordt tegen de klok gewerkt om tegen de middag klaar te zijn.
Het wordt uiteindelijk 14 uur als we de "mei" kunnen steken !

We kunnen het weekend met een gerust gemoed inzetten en krijgen tegen 16:30 een lift naar de hoofdstad van Marcellin. Daar aangekomen checken we in bij de broeders en genieten van een lekkere maaltijd inclusief frisse pint !
Tegen zondagavond moeten we zorgen dat we terug zijn met voldoende proviand om de volgende week door te komen...

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anaïs De Winter 02 Feb, 2018 14:53:43

Ziet er schitterend uit! Chapeau voor jullie inzet en werk ;-). Dit zal heel wat blije gezichten opleveren. Volgend jaar gaan we zonder twijfel mee!

Vele groetjes en tot snel X

Anaïs

Posted by Nathalie Van der Meulen 28 Jan, 2018 13:45:53

Hallo iedereen, een dikke proficiat met wat jullie daar allemaal aan het verwezenlijken zijn. De werken gaan precies goed vooruit. Vraag me alleen af Dirk, of jij ook als circusartiest zo naar boven geraakt :-)? Nog heel veel succes daar en geeft er deze week nog een lap op. Vele groetjes!

Posted by Karine 28 Jan, 2018 13:32:26

Dag Schoonbroertje, Proficiat al met het behaalde resultaat,ziet er goed uit!!😄 Je mag samen met je medewerkers trots zijn op jullie project! We volgen het verder.... Vele groetjes aan iedereen en een dikke knuffel.😄

Posted by Martine 28 Jan, 2018 12:43:44

Chique zeg, doe zo voort en tot binnen kort. Ik kijk er naar uit.
Proficiat aan iedereen!!