VZW SABOU BLOGT !

VZW SABOU BLOGT !

Volg onze avonturen ..

VZW SABOU streeft, naar het stimuleren, opzetten en onderhouden van initiatieven, gebaseerd op lokale behoeften, in het kader van het verbeteren van de leefomstandigheden van de mensen in Sabou, Burkina Faso.

http://www.vzwsabou.be

Voorbereiden en in tussen socialiseren

vooruitgang..Posted by vzwsabou 09 Jul, 2015 00:12:47
31 juli 2010

Morgen is de kermis er al!!!! Nog veel werk, maar toch wil ik naar de huwelijksmis gaan. Ik ben te nieuwsgierig. Ik ga alleen. Martine blijft thuis om verder te werken.
De huwelijksmis was zoals ik verwachtte: kleurig, muziek, djembé, dans, veel zingen, applaudisseren, lachen, borstvoeding geven, kindjes die spelen........ Het was super leuk al heb ik er geen woord van verstaan.....

Na de mis ga ik met Madeleine, iemand die afgekomen is uit Ouaga voor de kermis, te voet naar huis.

In de namiddag gaan Martine en ik dan naar de receptie van den trouw ergens niet ver van haar huis, waar ze een tent gezet hebben met een paar zetels onder. Iedereen krijgt drinken en eten... Er wordt muziek gemaakt met de djembés..... gedanst, gelachen, ......
Wij krijgen ook iets om te drinken, nemen wat foto's met het pasgetrouwde koppeltje en keren dan terug naar huis. Er moeten nog dingen afgewerkt worden voor de kermis.
Ik voel mij niet goed en moet de rest van de namiddag overgeven......
Ik ga zeer vroeg slapen....

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.