VZW SABOU BLOGT !

VZW SABOU BLOGT !

Volg onze avonturen ..

VZW SABOU streeft, naar het stimuleren, opzetten en onderhouden van initiatieven, gebaseerd op lokale behoeften, in het kader van het verbeteren van de leefomstandigheden van de mensen in Sabou, Burkina Faso.

http://www.vzwsabou.be

Geland ...

vooruitgang..Posted by vzwsabou 08 Jul, 2015 23:20:33

vrijdag 23 juli 2010


Fabienne en Martine gaan voor een maand naar Burkina, de kermis helpen voorbereiden in Sabou, naar de kermis gaan, even naar Bobo en naar Ouahigouya.
een klein verslagje van onze eerste uren hier in Burkina. Met enkele uren vertraging en een toertje van 2000 km zijn we goed en wel toegekomen om 2 uur 's nachts. Martine en ik (Fabienne) logeren vandaag en morgen bij Nana, een muzikant die in de buitenwijken van Ougadougou woont.
We zijn daar super welgekomen.
Deze morgen wandelden Nana en ik wat in zijn wijk en hebben we wat foto's uitgedeeld die ik vorig jaar genomen heb. De kinderen waren super blij!!!!!!!
Nu zijn we in de stad:
Geld afhalen, inkopen doen. Deze avond gaan we met Bakari en Nana samen gaan eten. Morgen heeft Nana een optreden en gaan we daar naartoe. Zondag gaan we dan naar Sabou en beginnen we met de voorbereidingen van de 'kermesse'.
We hebben het hier zeer naar onze zin!!!!!!!!!! Er staat ons hier nog van alles te beleven...... wordt vervolgt.....

  • Comments(0)//blog.vzwsabou.be/#post8