VZW SABOU BLOGT !

VZW SABOU BLOGT !

Volg onze avonturen ..

VZW SABOU streeft, naar het stimuleren, opzetten en onderhouden van initiatieven, gebaseerd op lokale behoeften, in het kader van het verbeteren van de leefomstandigheden van de mensen in Sabou, Burkina Faso.

http://www.vzwsabou.be

Dag 3 van de montage

vooruitgang..Posted by vzwsabou 21 Jan, 2018 11:33:58
Wij zijn weerom present tegen 8u, en onze helpers staan ons al op te wachten. De container gaat open, de nodige stukken worden eruit gehaald en we zijn vertrokken.
Eerst monteren van de steunpalen en ligger, opstellen ter plaatse en spanten vastzetten.

Gelukkig zijn de spantjes voorgemonteerd en worden ze bijna sneller aangebracht dan dat ze verwerkt kunnen worden. De "maneuvres" liggen op de loer en volgen ons op de voet om er toch maar voor te zorgen dat Toon en ik geen ijzer moeten dragen.

Met gebruik van de stelling worden de zwaardere stukken opgetrokken tot op hoogte waarna de zijkanten vast gezet worden met bouten en moeren.
Toon en ik moeten er op toezien dat de juiste bouten gebruikt worden, en dat diegene die op de grond vallen ook gerecupereerd worden. Dat kost wel wat moeite en moet meermaals herhaald worden. Ze zijn zo ijverig dat het niet snel genoeg kan gaan...


  • Comments(0)//blog.vzwsabou.be/#post29